Η αποτυχία της Διοίκησης και ο πραγματικός απολογισμός των πεπραγμένων της

5.9.2018

Tην ίδια στιγμή που το προσωπικό του Βενιζελείου πασχίζει με νύχια και με δόντια να ανταποκριθεί στις τεράστιες ανάγκες υγείας των πολιτών, το Νοσοκομείο πρωταγωνιστεί σε αρνητικά δημοσιεύματα για τις ελλείψεις και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης προς τους πολίτες( ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ).

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες, οι φόβοι και οι προβληματισμοί μας, οτι η κατάσταση στη Δημόσια Υγεία επιδεινώνεται, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά και το Νοσοκόμείο μας.

Απο την πρώτη στιγμή, η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κήτης και η Διοίκηση του Νοσοκομείου, είναι ενήμερη για τα σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα, τα οποία σκοπίμως και μεθοδευμένα παραβλέπει, στο βωμό της προάσπισης της κυβερνητικής πολιτικής και των αδιέξοδων πρακτικών του Υπουργείου Υγείας.

Απο την πρώτη στιγμή η 7η Υ.ΠΕ και η Διοίκηση του Νοσοκομείου προασπίζεται ΜΟΝΟ επικοινωνιακά  τις ανάγκες του προσωπικού και των πολιτών, παραβλέποντας τα σοβαρά προβλήματα, τις τεράστιες ελλείψεις, την υποστελέχωση, την υποχρηματοδόστηση και τις αυξημένες ανάγκες.

Αγνοεί επίσης επιδεικτικά οτι το σύστημα εξακολουθεί να υφίσταται χάρει στο περίσσιο φιλότιμο και επαγγελματισμό του προσωπικού και όχι εξαιτίας των εφαρμοζόμενων πολιτικών και πρακτικών, οι οποίες εκ του αποτελέσματος κρίνονται λανθασμένες, ανεπαρκείς και αναποτελεσματικές.

Ήρθε λοιπόν η ώρα κύριοι να γίνει ο πραγματικός απολογισμός των πεπραγμένων σας ως Διοίκηση και δυστυχώς για εσας και τους πολιτικούς προϊσταμένους σας το πρόσιμο είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Και αυτή η κρίτικη δεν γίνεται απο απο μας, που καθημερινά βιώνουμε τις λανθασμένες επιλογές σας, αλλα απο τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι καθημερινά υποβάλλονται στην ταλαιπωρία και την εξαθλίωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, το οποίο έχουν πληρώσει ακριβά για πάρα πολλά χρόνια.

Όταν λοιπόν οι πολίτες εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και την αγάνακτηση τους, δεν έχετε παρά ταπεινά να αναλάβετε την ευθύνη της αποτυχημένης πολιτικής και των επιλογών σας.

Μπορεί εσείς ακόμα να γλεντάτε την Ιθάκη, ο Γολγοθάς όμως της Υγείας έχει πολύ ανηφόρα ακόμα, την οποια αποδείξατε οτι είστε ανήμποροι να την ανεβείτε.

Κυρίες και κύριοι θεσμικά υπεύθυνοι:

– Δυστυχώς έχετε δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα απ’αυτά που κληθήκατε να λύσετε.

– Έχετε αποτύχει ακόμη και επικοινωνιακα να διαχειριστείτε την απαξίωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

– Έχετε φανεί αναξιόπιστοι στις δεσμέυσεις σας.

– Έχετε εκθέσει το Βενιζέλειο.

– Με τις μεθοδεύσεις σας το υποβαθμίζετε, το συρρικνώνετε και υπονομεύετε το μέλλον του.

Έχετε το μέγιστο μερίδιο της ευθύνης και αυτό θα σας καταλογίζεται ες αεί

(Visited 24 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *