Τιμητικές διακρίσεις για το Βενιζέλειο

12.9.2018

Για μια ακόμη φορά το Βενιζέλειο διακρίνεται και τιμάται για το παραγόμενο έργο, την προσφορά του στον πολίτη και την εισαγωγή νέων διαδικασιών στην καθημερινότητα των ασθενών και του προσωπικού.

Στα Health Business Awards 2018 το Βενιζέλειο απέσπασε τρία βραβεία, ενδεικτικό της πολύ σοβαρής και κοπιαστικής δουλείας που γίνεται απο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα το Νοσοκομείο μας τιμήθηκε με το Gold βραβείο στην κατηγορία «e-Health» για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει μέσω της ιστοσελίδας www.venizeleio.gr επιδιώκοντας την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών με μοναδικό όφελος την αναβάθμιση της ποιότητας του και την εξυπηρέτηση των χρηστών. Τα e-αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα e-ραντεβού, τα Επείγοντα-Live είναι μερικές μόνο εφαρμογές που διατίθενται στην ιστοσελίδα και κατέκτησαν την πρωτιά, αναδεικνύοντας το σημαντικό αντίκτυπο τους αλλά και το έργο του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου.

Στην ίδια κατηγορία, το Νοσοκομείο απέσπασε και το Bronze βραβείο για την εξάπλωση του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης νοσηλείας «Πανάκεια». Η «Πανάκεια» αποτελεί ένα ουσιαστικό και συνεργατικό εργαλείο για τον επαγγελματία υγείας αφού ενσωματώνει την ηλεκτρονική παρακολούθηση της νοσηλείας του ασθενούς ενώ προσφέρει δυνατότητες και πληροφορίες που βοηθούν στην ποιοτικότερη αντιμετώπιση και παρακολούθηση κάθε περιστατικού, όπως στοιχεία νοσηλειών, γραφική αναπαράσταση πορείας των εξετάσεων, ηλεκτρονική “κλήση” ειδικού για συνεκτίμηση, ιατρικές οδηγίες που αφορούν διαιτολόγιο, χειρουργικές επεμβάσεις, φυσικοθεραπείες κ.α.

Το Bronze βραβείο και στην κατηγορία «Καινοτομία», απονεμήθηκε στο «Μοντέλο ηλεκτρονικής εποχής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Βενιζέλειο». Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διατίθενται οθόνες αφής οδηγιών σε 13 γλώσσες, οθόνη ενημέρωσης μέσου χρόνου αναμονής, προδιαλογή περιστατικών με τη βοήθεια της “Πανάκεια” ενώ λειτουργούν ειδικά info kiosks, τα οποία μέσω barcodes πληροφορούν τον ασθενή για το βαθμό διεκπεραίωσης των εξετάσεων του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη διοργάνωση -που αποτελεί μια απ’ τις μεγαλύτερες στο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου στη χώρα,-συμμετέχουν εκτός από Δημόσιοι και Ιδιωτικοί φορείς Υγείας, ενώ μέλη της κριτικής επιτροπής αξιολόγησης είναι σημαντικές προσωπικότητες καθώς και διακεκριμένοι έλληνες και ξένοι ακαδημαϊκοί που εκπροσωπούν στο υψηλότερο επίπεδο όλους τους φορείς της Υγείας (Δημόσιους και Ιδιωτικούς).

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους με αγάπη για το Βενιζέλειο το πάνε μπροστά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *