Διπλός Ιατρικός άθλος στο Βενιζέλειο( video)

17.9.2018

 

Έσωσαν το χέρι οι χειρουργοί του ΚΑΤ με αποτέλεσμα ο 30χρονος να χαμογελάει ξανά

Απέραντη ευγνωμοσύνη αισθάνεται ο 30χρονος ,ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε μηχάνημα κοπής εργαστηρίου στα Σταυράκια Ηρακλείου , καθώς ενώ αρχικά όλοι θεωρούσαν ότι είχε «χάσει» το χέρι του τελικά οι χειρουργοί του ΚΑΤ κατάφεραν να το σώσουν. Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα καθώς το χέρι του 30χρονου είναι πλέον λειτουργικό και θα μπορεί μελλοντικά να επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά του.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο neakriti.gr o διευθυντής του τμήματος Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου του ΚΑΤ κ.Σπυρίδωνος «ο ασθενής χειρουργήθηκε το Σάββατο και η επέμβαση διήρκησε περίπου 3 ώρες. Είχε βαρύ τραυματισμό στο αντιβράχιο (από τον αγκώνα ως τον καρπό) και πλέον έχουν αποκατασταθεί όλα τα στοιχεία καθώς είχαν τραυματιστεί αγγεία και νεύρα».

Ο 30χρονος συνεχίζει τη νοσηλεία του στο ΚΑΤ Αθηνών με τους γιατρούς να βρίσκονται στο πλευρό του ενώ μπορεί να βλέπει τη ζωή και πάλι με ελπίδα μετά τη φρικτή εμπειρία που βίωσε καθώς το χέρι του εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα κοπής. Όπως διευκρινίζει ο κ.Σπυρίδωνος «θα απαιτηθούν κι άλλες επεμβάσεις καθώς ένα νεύρο έχει μεγάλο έλλειμμα».

neakriti.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *