Δημόσιος απολογισμός για λίγους

 31.1.2018

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εκδήλωση Δημόσιου Απολογισμού που οργανώθηκε απο τη Διοίκηση, είχε σκοπό να ευλογήσει τα γένια της, καθώς δεν απαντήθηκαν επι της ουσίας τα βασικά ερωτήματα που έθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων δημόσια μια μέρα νωρίτερα (εδώ).

Σε κάθε περίπτωση όμως υπενθυμίζουμε στους Διοικούντες οτι τα προβλήματα είναι αυτά που μένουν και όχι τα νούμερα και οι στατιστικές.

Mπορεί τα στατιστικά στοιχεία να αποδεικνύουν το μεγάλο και σοβαρό έργο που γίνεται απο πλευράς προσωπικού στο Νοσοκομείο,  η καθημερινότητα όμως των εργαζομένων και των πολιτών είναι αυτή που χρήζει άμεσων παρεμβάσεων, στοχευμένων δράσεων και συνεχούς πίεσης για αντιστροφή της παρούσας κατάστασης και τη δημιουργία προοπτικών ανάπτυξης. 

Θα ήταν ενδιαφέρον επίσης η Διοίκηση να οργάνωσει και έναν απολογισμό του έργου της στη Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου, με ακροατήριο όλο το προσωπικό , που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, που βιώνει τις πραγματικές συνθήκες  και αγωνιά ουσιαστικά για το παρόν και το μέλλον του Βενιζελείου. 

Το προτείνουμε και αναμένουμε..... 

 

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της Διοίκησης στο επιμελητήριο στις 27.1.2018 (εδώ)