Ευχαριστήρια Επιστολή του Κέντρου Αίματος Βενιζελείου Γ.Ν

 29.3.2018


ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 

 

                                                           ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Κέντρο Αίματος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου πραγματοποίησε με επιτυχία τις εναρκτήριες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 27/3/2018 προς τιμή του ανώνυμου αιμοδότη.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η όλη εκδήλωση.

Τον δήμο Ηρακλείου που ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα μας και το σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία.

Επίσης ευχαριστούμε για την χορηγία τους το σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου, το Σύλλογο Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου για την πρόσφορα τους αλλά και την ενεργή συμπαράσταση τους, την Διοίκηση του Νοσοκομείου που εκτός της ενεργή συμμετοχή (ένας εκ των δρομέων ο υποδιοικητής Κος Μοσχοβάκης Γεώργιος ) ανταποκρίνεται θετικά σε τέτοιου είδους δράσεις, τον διοικητή της τροχαίας Ηρακλείου Κον Μουρτζάκη Εμμανουήλ που δέχθηκε να καλύψει την διαδρομή έτσι ώστε η σκυταλοδρομία να διεξαχθεί με ασφάλεια. Την εκδήλωση, επίσης, αφιλοκερδώς και με ιδιαίτερη χαρά πλαισίωσαν το μουσικό συγκρότημα του Κου Περβολαράκη Εμμανουήλ με τους Αποστολάκη Αντώνη και Χαριστάκη Νικόλαο και το χορευτικό συγκρότημα της Κας Δαφνομήλη Μαρίας με τους Μανιαδή Γεώργιο, Μανδαλενάκη Εμμανουήλ, Ρουμπάκη Δημήτριο, Κιαγιά Χαρά, και Ταμπακάκη Ελευθερία. Ακόμα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του 37ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Κον Καρατάσο Νικόλαο και τον δάσκαλο Κον Βολυράκη Ιωάννη καθώς και τους μαθητές του σχολείου που δέχτηκαν με χαρά να συμμετάσχουν στην σκυταλοδρομία.

Τέλος ας μην παραλείψουμε να πούμε ένα ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους: την παραολυμπιονίκη μας Κα Χαλκιαδάκη Αδαμαντία, τον περιφερειάρχη Κον Αρναουτάκη Σταύρο, τον αντιπεριφερειάρχη Κον Κουκιαδάκη Ευριπίδη, τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Κον Πιτσούλη Γεώργιο, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κον Βλαχάκη Γεώργιο, την προϊσταμένη της αιμοδοσίας του Αγ. Νικολάου Καν Μπεντούλη Πασχαλία , τον πρόεδρο του Παγκρητίου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κον Σπύρου Γεώργιο, την πρόεδρο του συλλόγου Αιμοδοτών Χανίων Κα Ροδουσάκη Δέσποινα στους δρομείς που συμμετείχαν (μέλη τους συλλόγου Θαλασσαιμίας, εθελοντές αιμοδότες, εργαζόμενους του Βενιζέλειου Νοσοκομείου) και σε όλους όσους απλούς πολίτες μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το μεγάλο ευχαριστώ όμως αξίζει και στους ανθρώπους που εκείνη τη μέρα έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και στον συνάνθρωπο μας συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη αιμοδοσία.