Παροχή έκπτωσης στα μέλη μας απο την Minoan Lines

 20.6.2018

Το Δ.Σ της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου Γ.Ν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του, οτι η ακτοπολοϊκή εταιρεία Μinoan Lines, ανταποκρινόμενη στο αίτημα μας για παροχή έκπτωσης, παρέχει στα μέλη μας  έκπτωση 20 % στα δρομολόγια της, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών ( εκτος απο Deck & Vip seats) καθώς επίσης και στα Ι.Χ που θα διακινηθούν στην γραμμή Ηράκλειο -Πειραιάς - Ηράκλειο.

Η παραπάνω έκπτωση ισχύει επίσης για την μετακίνηση και των μελών των οικογενειών τους ( σύζυγοι και παιδιά) αφ'όσον ταξιδεύουν με τον δικαιούχο της έκπτωσης.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχύει η παραπάνω παροχή:

-Η έγκαιρη προσκόμιση στην εταιρεία Minoan Lines λίστα με τα ονόματα των μελών του Σωματείουυ μας ( όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί την αποστολή του Ονόματος του να το δηλώσει εως την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στο e-mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) .

- Η έκπτωση ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι αθροιστική με οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια ή έκπτωση που ενδεχομένως υπάρχει απο την εταιρεία Μinoan Lines ( π.χ πολυτεκνική κάρτα ή εκπτώσεις απο την κάρτα μέλους της Minoan Lines)

-Kατά την έκδοση των εισητηρίων θεωρείται απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου.

Η παροχή της εν λόγω εκπτωσης ισχύει μέχρι τις 31.12.2018

Λεπτομέρειες στην απαντητική επιστολή της Μinoan Lines (εδώ)