Δελτίο τύπου-Απάντηση σε δημοσίευμα για ανώνυμη καταγγελία κατά του Βενιζελείου

18/8/2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Με αφορμή πρόσφατο δημοσιεύμα, σύμφωνα με το οποίο αλλοδαπή ασθενής δεν εξυπηρετήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας και την καταγγελία για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά συναδέλφου Νοσηλεύτριας, ο Σύλλογος Εργαζομένων σε όλους τους τόνους ενημερώνει το κοινό του νησιού μας αλλά και τους επισκέπτες ασθενείς, είτε ημεδάπους είτε αλλοδαπούς,και τονίζει προς πάσα κατεύθυνση τα εξείς :
1) Ανώνυμες και κακοπροαίρετες καταγγελίες εις βάρος του Νοσοκομείου ή κατά συγκεκριμένων συναδέλφων σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αναπαράγονται χωρίς προηγουμένως να επιβεβαιώνονται απο το ίδιους τους εμπλεκόμενους. Είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε κάθε κριτική αλλά με όνομα και σκοπό.
2) Το προσωπικό του Βενιζελείου, ξεπερνώντας κατά πολύ τον εαυτό του, δίνει καθημερινά έναν τεράστιο αγώνα να ανταποκριθεί με επάρκεια στα καθήκοντα του. Κόντρα στην πρωτοφανή υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση, για την οποία προφανώς και δεν ευθυνόμαστε εμείς, όλο το προσωπικό ανταποκρίνεται με αυταπάρνηση στα ιδαίτερα και απαιτητικά του καθήκοντα και με μεγάλη επιτυχία.
Αυτό φαίνεται τόσο απο τα στατιστικά του Νοσοκομείου όσο και απο την αγάπη των Κρητικών για το ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ.
3) Όλοι αυτοί που κακοπροαίρετα μας δυσφημούν ας αναλογιστούν τα χιλιάδες χρωστούμενα ρεπό, τις απλήρωτες εφημερίες των γιατρών, τις ατελείωτες συνεχόμενες βάρδιες του Νοσηλευτικού προσωπικού, τις κομμένες άδειες λόγω υπηρεσιακών αναγκών, τις αναρρωτικές άδειες λόγω υπερκόπωσης και πάνω απ'όλα την ψυχολογική πίεση και εξουθένωση όλου του προσωπικού που 24 ώρες το 24ωρο δίνει μάχη για την υγεία των συνανθρώπων μας.

ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ

ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ