Το Βενιζέλειο τίμησε την τέως Διευθύντρια κα Αγοραστή Μόραλη

 

 

 

 

Σε μια κατάμεστη βιβλιοθήκη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 η εκδήλωση τιμής στην τέως Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Γ.Ν κας Αγοραστής Μόραλη.

Πλήθος κόσμου, ενδεικτικό εκτίμησης και σεβασμού στο πρόσωπο της, νυν και τέως προσωπικό με ιδιαίτερη συγκίνηση τίμησαν με την παρουσία τους την εξαίρετη κυρία και γιατρό, που με την προσφορά της στην Ιατρική επιστήμη και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο απέδειξε περίτρανα ότι η αξιοπρέπεια, το ήθος και η επιστημονικότητα είναι χαρίσματα που κάνουν έναν συνάδελφο αναντικατάστατο στο πέρασμα του χρόνου.

Όλοι οι ομιλητές εξήραν το ήθος, την συνέπεια, την εργατικότητα και την συναδελφικότητα της κας Μόραλη, αναγνωρίζοντας την ως δασκάλα των παλιών και παράδειγμα προ μίμηση των νέων επιστημόνων.

Στην εκδήλωση αποδοθηκε τιμητικά το όνομα της κας Μόραλη σε Θάλαμο της Παθολογικής Κλινικής, μετά απο ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου.

Το Δ.Σ του  Συλλόγου Εργαζομένων, εκφράζοντας και όλα τα Δ.Σ παλαιότερων ετών, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην κα Αγοραστή Μόραλη για τις υπηρεσίες και την προσφορά της στο Νοσοκομείο και εύχεται η παρουσία της για 31 συναπτά έτη στο Βενιζέλειο να αποτελεί στο εξής οδηγό για όλη την επιστημονική κοινότητα. 

 

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση εδώ