Επίσκεψη Αϊ Βασίλη στο Βενιζέλειο

 

 

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς επισκέφτηκε το Νοσοκομείο μας ο Αϊ Βασίλης, προκειμένου να μοιράσει δώρα και ευχές σε όσους είχαν την ατυχία να νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές μέρες αλλά και στους συναδέλφους που την πρώτη αυτή μέρα του Νέου Έτους βρισκόταν σε υπηρεσία, μακριά απο τα σπίτια και τις οικογένειες τους.

Ο Αϊ Βασίλης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο αποδεχόμενος την πρωτοβουλία και το κάλεσμα των συναδέλφων της Μ.Ε.Θ, κυριών Νατάσας Μελισσοπούλου, Ελένης Τσατσάκη και Γεωργίας Καλτζίδου, οι οποίες με μεγάλη ευαισθησία, μεράκι και προσωπικά έξοδα ετοίμασαν υπέροχα δωράκια για τα παιδάκια της Παιδιατρικής Κλινικής.

Την όλη παρουσία πλαισίωσαν με χαμόγελο και κέφι η κα Αργυρώ Πατεράκη, Νοσηλέυτρια απο τη ΜΕΘ και ο κ. Στέλιος Κουγιουμιτζάκης, τραυματιοφορέας, ο οποίος με τη λύρα του έψαλε τα κάλαντα, δίνοντας μια διαφορετική νότα στην όλη παρουσία.

Αφου μοιράστηκαν τα δωράκια στα παιδάκια της  Παιδιατρικής Κλινικής η ομάδα επισκέφτηκε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, μοιράζοντας ευχές και χαμόγελα σε ασθενείς και προσωπικό, ευχόμενη ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ, ΥΓΕΙΑ και  ΕΥΤΥΧΙΑ σε όλο τον κόσμο. 

Φωτογραφίες απο την επίσκεψη εδώ