Ενημέρωση των γιατρών του Βενιζελείου για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου η προγραμματισμένη ενημέρωση στους γιατρούς του Βενιζελείου για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα.

Την ομιλία οργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου και εισηγήτρια ήταν η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, κα Παγώνη, η οποία προσπάθησε να δώσει όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικές διευκρινίσεις και πρακτικές συμβουλές στους συναδέλφους γιατρούς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου και έδειξαν με την παρουσία τους το ενδιαφέρον και τις ανησυχίες τους για το μέλλον του κλάδου.

 

 

Παράλληλα ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου μέσω του υπευθύνου του για τους Νοσοκομειακούς γιατρούς, κ Ξυδάκη, γνωστοποιεί σε όλα τα μέλη του ότι θα υπάρχει συνεχής και προσωπική ενημέρωση και καλεί όσους συναδέλφους έχουν τυχόν απορίες να τις διατυπώνουν εγκαίρως ώστε να δοθούν και οι δέουσες απαντήσεις απο υπεύθυνους εργατολόγους .

 

 

 

Για την συνάντηση ο ΙΣΗ εξέδωσε Δελτίο τύπου:


 

Ηράκλειο, 10/01/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Βενιζέλειο ΓΝΗ και ΠΑΓΝΗ»

 

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις που διοργάνωσε την Δευτέρα 9.1.2017 ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, με θέμα «Ασφαλιστικά θέματα Νοσοκομειακών ιατρών» στο Βενιζέλειο ΓΝΗ αρχικά  και στο ΠΑΓΝΗ στη συνέχεια.  
Η κα Ματίνα Παγώνη πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, ενημέρωσε αναλυτικά για τις μεταβολές που επιφέρει το νέο ασφαλιστικό δίδοντας διευκρινήσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που τις τέθηκαν από τους συναδέλφους.   

Ως  Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου συνεχίζουμε την προσπάθεια μας  έχοντας σαν στόχο την έγκαιρη και έγκυρη  ενημέρωση σας γύρω από τα επαγγελματικά θέματα που μας απασχολούν.

Ο  Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
                                             
Χάρης Βαβουρανάκης                                       Γεώργιος Κοχιαδάκης


Ο Υπεύθυνος Νοσοκομειακών Ιατρών

Δημήτριος Ξυδάκης