Στο σπίτι μας έχουμε δύο σκύλους αλλά δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα απο εμας

 

Στο σπίτι μας έχουμε δύο σκύλους αλλά δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα απο εμας....

 

 

Με αυτή τη φράση τελειώνει την αναφορά του στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ακόμη ένα θύμα της αγέλης των σκύλων, που έχει κατακλύσει εδώ και χρόνια το Νοσοκομείο.

Aυτή τη φορά θύμα της επίθεσης των σκύλων ήταν ο Διευθυντής Καρδιολογίας κ Κώστας Μεϊνδάνης, ο οποίος προσεχρόμενος στην εργασία του, αφού πάρκαρε το όχημα του, δέχτηκε επίθεση απο τα αδέσποτα σκυλιά και δαγκωματιά στην αριστερή γάμπα, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει.

 

Ολόκληρη η αναφορά του κ.Μεϊνδάνη στη Διοίκηση και στον Σύλλογο Εργαζομένων 

Αναγκάζομαι να σας γράψω επειδή δεν πρόκειται να υποδείξω ή να παραπονεθώ. Πρόκειται για τραγικό συμβάν. Δέχτηκα επίθεση απο τα αδέσποτα σκυλιά του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μεϊνδάνης, Ιατρός Καρδιολόγος του Νοσοκομείου επι 30 και πλέον χρόνια. Είναι η τρίτη επίθεση με δαγκωματιά στην (Α) γάμπα σήμερα 20.1.2017 στο Parking( Μικρό αεροδρόμιο ).

Θέλω να γνωρίζετε οτι σπίτι μας έχουμε δύο σκύλους αλλά δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα απο εμάς.

20.1.2017

Κωνσταντίνος Με'ίνδάνης

 

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων εκφράζει την συμπάθεια του στον κ. Μεϊνδάνη για το γεγονός και για πολλοστή φορά  δηλώνει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτηση του για την απαράδεκτη και τριτοκοσμική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο.

Εν έτη 2017 ακόμη συζητάμε για τα σκυλιά εντός και εκτός του Νοσοκομείου;;;

Καλούμε λοιπόν την Διοίκηση να δώσει οριστική λύση σήμερα.......

Ούτε καν αύριο !!!!!!!!!!

Αλλοιώς να ενημερώσει άμεσα το προσωπικό, τους ασθενείς, τους συνοδούς και την κοινή γνώμη για τους λόγους που ανέχεται αυτή την κατάντια.

 

Δ.Σ

ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ