Άκρως επιτυχημένη η Ημερίδα της Παιδιατρικής Κλινικής και Μ.Ε.Ν.Ν του Βενιζελείου Γ.Ν

 

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 11.2.2017 , η 15η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Παιδιατρική Ημερίδα, με συνδιοργανωτές την Παιδιατρική Κλινική και την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Βενιζελείου Γ.Ν. 

 

 

Πλήθος κόσμου, ενδεικτικό του κύρους της ημερίδας, παρακολούθησαν της εργασίες της , αποκτώντας γνώση, ανταλλάσοντας εμπειρίες και αποσαφηνίζοντας καθημερινά προβλήματα της καθημερινής κλινικής πρακτικής.

 

 

Με κύριους ομιλητές τους καταξιωμένους και έμπειρους Παιδιάτρους και Νεογνολόγους του Νοσοκομείου αλλά και καταξιωμένους Έλληνες επιστήμονες, οι συμμετέχοντες μεταξύ άλλων είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εισηγήσεις που αφορούν την πρόληψη παιδιατρικών παθήσεων, την αξία της σωστής διατροφής, παθήσεις καρδιαγγειακού συστήματος, παιδοψυχιατρικά ζητήματα, εμβολιαστικούς προβληματισμούς αλλά και τις επιπτώσεις απο το κύμα προσφύγων και το ηλεκρονικό έγκλημα στην παιδική ηλικία . 

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 16η Μετεκπαιδευτική Ημερίδα, με την ελπίδα και την πεποίθηση οτι οι ραγδαίες εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης σύντομα θα μπορέσουν να ξεδιαλύνουν πολλούς απο τους σημερινούς προβληματισμούς στην Παιδιατρική.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου συγχαίρει την Παιδιατρική Κλινική και Μ.Ε.Ν.Ν για την οργάνωτική και επιστημονική επιτυχία της Ημερίδας.