1η Επιστημονική Ημερίδα Βενιζελείου Γ.Ν Ηρακλείου

 


 

 

9.3.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Φίλες και φίλοι,

Το Βενιζελείο Γ.Ν Ηρακλείου κλείνει φέτος 60 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην υπηρεσία της επιστήμης, της υγείας και του πολίτη.

Μια διαδρομή που διαχρονικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις οποιες μικρές ή μεγάλες δυσκολίες, που τελικά  δεν στάθηκαν ικανές να ανακόψουν την πορεία του Νοσοκομείου προς την εξέλιξη και την ανάπτυξη.

Μια ανάπτυξη που βασίστηκε εξ’ολοκλήρου στην επιστημονική αρτιότητα του προσωπικού, τον αστείρευτο ζήλο στην επιστήμη και την εφαρμογή καινοτόμων ιατρονοσηλευτικών πρακτικών, με την παράλληλη στήριξη των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών.

Όλα αυτά οδήγησαν στην καταξίωση του Νοσοκομείου, τόσο στις καρδιές των πολιτών, όσο και στην εκτίμηση που χαίρει το προσωπικό του Βενιζελείου  σε κάθε είδους επιστημονική εκδήλωση, πανελλαδικά, πανευρωπαϊκά  και παγκόσμια.

Ο Συλλογος Εργαζομένων λοιπόν τιμώντας ολο το προσωπικό, που διαχρονικά συνέβαλε στην καταξίωση του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ Γ.Ν , θεώρει υποχρέωση του να στηρίξει και να προβάλλει το έργο και την προσφορά των επιστημόνων του Νοσοκομείου,

οργανώνοντας την 1η Επιστημονική Ημερίδα του Βενιζελείου Γ.Ν Ηρακλείου,με θέμα:

60 Χρόνια στην υπηρεσία της υγείας και του πολίτη 

Παρόν και μέλλον στις εξελίξεις

με σκοπό να τιμήσει το παρελθόν ,να  παρουσιάσει το παρόν και να να δεσμευτεί για το μέλλον  και  την συνεχή προσφορά στην υγεία των πολιτών και της επιστήμης.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες Υγείας και δικαίωμα παρουσίασης εργασιών έχει όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, βάσει προγράμματος και θεματολογίας.

Με ιδιαίτερη λοιπόν χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή της 1ης  Επιστημονικής Ημερίδας του Βενιζελείου Γ.Ν Ηρακλείου, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2017 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Με εκτίμηση

Δ.Σ

Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου