Όταν οι ιδέες γίνονται πράξη, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε

27.3.2017

 

 

Μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στάθηκε ικανή για την υλοποίηση μιας πολύ όμορφής και ουσιαστικής ιδέας.

Ο λόγος για την πρωτοβουλία του Νεφρόλογου, κ Δημήτρη Ξυδάκη, ο όποιος προέτρεψε φίλους και γνωστούς να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας βιβλιοθήκης στη Μονάδα Τχεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου.

Αμέσως, πλήθος κόσμου, συνάδελφοι και μη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ Ξυδάκη, προσφέροντας εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την σημασία και την αξία της όλης προσπάθειας.

Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, καθώς πλέον η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού διαθέτει τη δική της βιβλιοθήκη, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς της να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους στις καθημερινές και πολύωρες συνεδρίες.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων δεν είχε παρά να στηρίξει απο την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του κ Ξυδάκη, αναδημοσιεύοντας το κάλεσμα του και προσφέροντας την κατασκευή της βιβλιοθηκης.

Ταυτόχρονα  δεσμέυεται να πράξει το ίδιο και σε οποιαδήποτε ανάλογη δράση, που στόχο έχει την βελτίωση τόσο των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών μας αλλά και την βελτίωση της ποιότητας παροχής των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουμε σαν νοσοκομείο.

Συγχαρητήρια κ Ξυδάκη.