Παίρνει σάρκα και οστά o Ξενώνας Φιλοξενίας των Συνοδών ασθενών του Νοσοκομείου

 29.3.2017 


 

Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι

Φίλες και φίλοι του Βενιζελείου,

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 ο Σύλλογος Εργαζομένων διοργάνωσε μια θεατρική παράσταση στο Κηποθέατρο, με στόχο η βραδιά εκείνη να αποτελέσει την αρχή και τη δέσμευση για την υλοποίηση ενός έργου, που τόσο πολύ είχε ανάγκη το Νοσοκομείο και κυρίως οι άνθρωποι που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του.

Η ανταπόκριση όλου του προσωπικού,των φίλων και των γνωστών ήταν το λιγότερο συγκινητική, δίνοντας δύναμη σε όλους μας να προσπαθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, για να μην μείνει για μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο έργο στα χαρτιά.

Ο Σύλλογος λοιπόν απο κεί και πέρα έχει έρθει σε επαφή με πολλούς φορείς, αναδεικνύωντας την όλη προσπάθεια και αποσκοπώντας στην οικονομική τους βοήθεια, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση του έργου.

Ταυτόχρονα ζητήθηκε και η δέσμευση της Διοίκησης, οτι θα συμβάλει στην όλη προσπάθεια,η οποία προς τιμήν της απο την πρώτη στιγμή στάθηκε αρρωγός στις ενέργειες μας.

Έτσι φτάσαμε σήμερα, 6 μήνες μετά, με χαρά και υπερηφάνεια να σας ανακοινώνουμε οτι το έργο αυτό επιτέλους θα πραγματοποιηθεί.

Με την υποστήριξη λοιπόν της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, η οποία έχει αναλάβει ένα μεγάλο μέρος του κόστους, οι εργασίες αναπαλαίωσης, συντήρησης και διαμόρφωσης έχουν ξεκινήσει και ελπίζουμε, βάσει και των απρόβλεπτων παραγόντων, εντός του καλοκαιριού να είμαστε σε θέση να καμαρώνουμε όλοι μαζί γι'αυτό που πετύχαμε.

Έναν φιλόξενο χώρο για τους ανθρώπους που η μοίρα τους οδήγησε μακρυά απο τα σπίτια τους, για να σταθούν στο πλευρό των δικών τους ανθρώπων, προσφέροντας τους εκτός απο τις ιατρονοσηλευτικές μας υπηρεσίες και  έναν χώρο να αναπαύονται, να ηρεμούν και να φροντίζουν την ατομική τους υγιεινή.

 

 

 

 

 

Απο το βήμα αυτό θα θελαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έμπρακτα πίστεψαν, στήριξαν, συνέβαλαν και στάθηκαν αρρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου. 

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας, όλοι μαζί, στα εγκαίνια του Ξενώνα.