Μήνυμα Συλλόγου Εργαζομένων για την Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών

 12.5.2017

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων με αφορμή τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Νοσηλευτών, που τιμάται σήμερα 12 Μαϊου 2017, απευθύνει τις ευχές και τις ευχαριστίες του σε όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό και στον καθένα ξεχωριστά, για το ήθος, την αξιοπρέπεια, την εργατικότητα και την προσφορά του  στο Νοσοκομείο και τον τελικό αποδέκτη, που δεν είναι άλλος παρά ο ίδιος ο πολίτης που χρήζει των υπηρεσιών μας.

Ταυτόχρονα ομως εκφράζει και την ανησυχία του γιατί μια τέτοια μέρα εορτάζεται εν μέσω πολλών και δυσμενών συγκυριών, οι οποίες κάθε άλλο παρά συνάδουν με το μήνυμα και τον συμβολισμό της Ημέρας.

Σήμερα λοιπόν γιορτάζει όλο εκείνο το προσωπικό που έχει αποδεκατιστεί αριθμητικά, έχει εξαντληθεί σωματικά, έχει εξουθενωθεί ψυχικά, έχει απομονωθεί κοινωνικά, έχει απαξιωθεί ηθικά και καταρρακωθεί οικονομικά με τις μειώσεις μισθών και την αύξηση της φορολογίας.

Όλο εκείνο το προσωπικό που καθημερινά δίνει τη μάχη με τις αντιξοότητες, τις αδικίες και τους πειραματισμούς .

Ας γίνει λοιπόν η σημερινή μέρα αφορμή για απολογισμό, ορθολογικό προγραμματισμό και δημιουργία προοπτικών  αξιοπρεπούς, νόμιμης και ανταποδοτικής εργασίας.

 

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

 Δ.Σ

ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ