Ευχαριστήριο Μήνυμα της Ένωσης Εργαζομένων για την 1η Επιστημονική Διημερίδα του Βενιζελείου Γ.Ν

 13.6.2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Επιστημονικής Διημερίδας του Βενιζελείου Γ.Ν, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στις 9 και 10 Ιουνιου 2017, απο την Ένωση Εργαζομένων και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου.

 

Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους συνταξιούχοι και εν ενεργεία υπάλληλοι του Νοσοκομείου, μέλη της επιστημονικής κοινότητας του Νησιού αλλά και πλήθος πολιτών, που εκτιμούν και αναγνωρίζουν την προσφορά του Βενιζελείου, συμμετείχαν στην επιστημονική αυτή εκδήλωση, τιμώντας την Ιστορία, το παρόν και το μέλλον του Noσοκομείου.

Κατα τη διάρκεια της διημερίδας, οι συμμετέχοντες αλλά και όσοι την παρακολούθησαν διαδικτυακά μέσω τou site της Ένωσης Εργαζομένων, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαλέξεις υψηλού επιπέδου, απο το προσωπικό όλων σχεδόν των τομέων και των ειδικοτήτων, αποκτώντας γνώσεις, θέτοντας προβληματισμούς και καταθέτοντας προτάσεις για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η κεντρική ομιλία έναρξης, απο την τέως Διευθύντρια Παθολογίας κα Αγοραστή Μόραλη Τσουδερού, η οποία με την αδιάκοπη αγάπη της για το Βενιζέλειο, αποδέχτηκε την πρόσκληση , συνέλεξε, οργάνωσε και παρουσίασε άγνωστες πτυχές τόσο της Ιστορίας του Βενιζελείου όσο και των ανθρώπων του, ξυπνώντας μνήμες και προκαλώντας συγκίνηση στους παλαιότερους αλλά και ηθικό κίνητρο στους νεότερους  να φανούν αντάξιοι της παρακαταθήκης που έλαβαν.

 

Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν πέντε εθελοντικοί σύλλογοι, ομάδες και σωματεία, για την πολύπλευρη και πολύχρονη προσφορά τους στο Νοσοκομείο.

Η Ένωση Εργαζομένων και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου ευχαριστούν ιδιαίτερα όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την 1η Επετειακή Επιστημονική Διημερίδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αναγνώριση και την εκτίμηση που τρέφουν σε ολόκληρη την οικογένεια του Βενιζελείου.

Ευχαριστούμε επίσης για τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλους τους προέδρους αλλά και το επιστημονικό προσωπικό που συμμετείχε στην διημερίδα , τους συγχαίρουμε για τις άρτιες και τεκμηριωμένες ομιλίες τους και τους ευχόμαστε  συνεχείς επιτυχίες στο επιστημονικό τους έργο.

Για την πολύτιμη στήριξη τους ευχαριστούμε ακόμη:

- Το Δ.Σ του Επιμελητηρίου.

- Την εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων web4cosmos για τη live streaming μετάδοση της εκδήλωσης.

- Τις εταιρείες Karampinis Medical, Menarini Diagnostics, Χαλκιαδάκης Α.Ε, Ascensia Diabetes,

   ΚΕΝ, Sucre, Trust Λίναρη, Lifecare, Γραφικές τέχνες Πολύτροπο.

- Τον κ Δ.Φλυτζανή, υπάλληλο της πληροφορικής.

- Την κα Zαχαρένια Κουρλετάκη για την γραμματειακή υποστήριξη.

- Τις κυρίες Γκόβα Ήβη, Παπακίτσου Κρυσταλία και Αγγελική Πανταζή για την πολύτιμή βοήθεια τους στο χώρο του Επιμελητηρίου κατά τη διεξαγωγή της Διημερίδας.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ