Ευχαριστήριο μήνυμα για τον 1ο Δρόμο για την Υγεία

 26.6.2017

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 ο 1ος Δρόμος για την Υγεία απο τον Καράβολα στο Βενιζέλειο Γ.Ν, απο την Ένωση Εργαζομένων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

 

Πλήθος κόσμου, αψηφώντας την πολύ ζέστη, συμμετείχε στην εκδήλωση, στηρίζοντας το σκοπό της και δίνοντας το μήνυμα για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και προβάλλοντας το ποδήλατο ως μια εναλακτική μορφή μετακίνησης εντός πόλης.

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση, ποδηλατώντας απο τον Καράβολα στο Βενιζέλειο Γ.Ν αλλά και όσους τίμησαν με την παρουσία τους το σκοπό της.

Ευχαριστούμε επίσης για την πολύτιμη στήριξη τους:

- Τους συνδιοργανωτές Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου,
- Τους αρωγούς: Διεύθυνση Αστυνομίας, Ερυθρό Σταυρό, ΕΚΑΒ , ΔΟΠΑΦΜΑΗ,  VESPACLUB,
- Για τη οργανωτική επιμέλεια τον Π.Ο.Η ΚΑΣΤΡΟ
- Τους χορηγούς: ΝΝ HELLAS,UNION coach Services,BELIBASAKIS,KEN, Μαραυγάκης Πλακοποιία,Cyclomania,TUV AYSTRIA HELLAS,Moraitis,
  Μοτοποδηλατοεμπορική Στεφανάκης,Σπανός BIKES,ΠΕΤΑΛΙ procycling,Υγεία Ορθοπεδικά είδη,Alpha News,Cretalive,Kiss Fm,Music club,Web4cosmos,ΠΑΤΡΙΣ,
- Για τη μουσική επιμέλεια τους Happy DJS
- Για την προσφορά τους:Το Μπουκέτο Μπαλόνια, τον Τρύφωνα, τον Δημήτρη και όλους τους εθελοντές
 
Στα πλαίσια της εκδήλωσης στον χώρο του Καράβολα πραγματοποιήθηκε και εθελοντική Αιμοδοσία, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το πολύ σημαντικό έργο του Κέτρου Αίματος του Νοσοκομείου.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ Κ.Διαφωνίδη, την κα Πόπη Μπιγιάκη και την κα Άννα Πετράκη.