Από σήμερα Τρίτη 3/10/2017 τα πρωτόκολλα των Νοσοκομείων παρανομούν όταν δέχονται Φύλλα Αξιολόγησης κατόπιν σιωπηρών παρατάσεων που δίνουν οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων

 3.10.2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


ΑΘΗΝΑ 3/10/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3638

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

Συνάδελφοι,
Ο νόμος 4489/2017 αρθρ.36 παρ.2 ορίζει ότι οι αξιολογούμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν τα φύλλα Αξιολόγησης και να τα υποβάλουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την δημοσίευση του Νόμου.
Η προθεσμία έληξε χθες Δευτέρα 2/10/2017.
Από σήμερα Τρίτη 3/10/2017 τα πρωτόκολλα των Νοσοκομείων παρανομούν όταν δέχονται φύλλα Αξιολόγησης κατόπιν σιωπηρών παρατάσεων που δίνουν οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων. Οι Διοικητές θέλουν να συνεχίσουν τους εκβιασμούς για να σπάσει η Απεργία – Αποχή κατά των Αξιολογήσεων. Οφείλουμε να πατάξουμε τέτοιες Απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις με δυναμικές ενέργειες των Διοικήσεων των Σωματείων και των εργαζομένων.
Από σήμερα Τρίτη 3/10/2017 θα πρέπει να οργανωθούν καταλήψεις στις γραμματείες των Νοσοκομείων και στα Γραφεία των Διοικητών των Νοσοκομείων προκειμένου να σταματήσουν να δέχονται αυτοαξιολογήσεις και να χορηγούν πρωτόκολλα εμπιστευτικά ή μη.
Η κα Γεροβασίλη ας αναλάβει το πολιτικό κόστος της αποτυχίας της και να ψηφίσει νέο εκβιαστικό νόμο.
Όσα φύλλα Αξιολογήσεων κατατέθηκαν σήμερα 3/10/2017 είναι άκυρα.
Να ζητήσετε να ακυρωθούν τα πρωτόκολλά τους.
Συνάδελφοι,
Το επόμενο διήμερο περιμένουμε γραπτώς και αναλυτικά τα ποσοστά συμμετοχής στην Απεργία – Αποχή κατά της Αξιολόγησης. Θα δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία.
Μας φοβούνται.
Νικάμε.
Δεν εκβιαζόμαστε.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ