Θετική απόφαση για το επικουρικό προσωπικό ( Ενημέρωση μέσω facebook)

 13.12.2017

Θετική ήταν η απόφαση για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων του  επικουρικού προσωπικού στην χθεσινή συνέλευση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αυτό γνωστοποίησε σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Μέχρι την ώρα της ανάρτησης του κ Πολάκη δεν υπήρχε καμία επίσημη ή έστω ανεπίσημη πληροφορία πουθενά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ Πολάκη: 

ΥΠΕΡ των επικουρικών γιατρών και του επικουρικού προσωπικου η σημερινή αποφαση του Ελεγκτικου Συνεδριου!!
Πρεπει τωρα να τρέξουν οι διοικησεις και οι υπηρεσιες των νοσοκομειων για να πληρωθούν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι πριν τις γιορτές .

ΥΓ Η αποφαση ειναι γνωστή απο νωρίς το απόγευμα .Γιατι κανεις συνδικαλιστικός Φορεας δεν εχει βγάλει ανακοινωση για αυτή τη θετική εξέλιξη;;;(αν ηταν αρνητική θα ειχε καεί το δίκτυο!!!)

Σε κάθε περίπτωση η θετική απόφαση και η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς του προσωπικού είναι το πρωταρχικό και κύριο ζήτημα.

Σε δεύτερο χρόνο όμως εγείρει ερωτηματικά γιατί δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, αμέσως μόλις υπήρξε απόφαση. Τόσος κόσμος περιμένε αυτήν την απόφαση εδώ και καιρό και κρέμονταν απο τα χείλη του Ελεγκτικού.

Αντ'αυτού η ενημέρωση  έγινε το βράδυ της Τρίτης με ανάρτηση του κ Πολάκη στο facebook. Δηλαδή θα πρέπει να παρακαλοθούμε τους προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερωνόμαστε για τόσο καίρια θέματα;

Mήπως και την απόφαση για τα δεδουλευμένα του 2012-2013 και το ΦΕΚ του διαχωρισμού θα τα μάθουμε απο το facebook;