Κλείνει η Πειραιώς στο Βενιζέλειο

 

 ΜΕ ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημα του Βενιζελείου, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί στον χώρο του νοσοκομείου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, ανεξαρτήτου σκοπιμότητας , το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει είναι προβλήματα, καθώς θα οδηγήσει πολύ μεγάλο αριθμό εργαζομένων να απουσιάζει από την εργασία του, προς εκπλήρωση των οικονομικών του συναλλαγών.
Η Ε.Ε.Β αναλογιζόμενη την έκταση του προβλήματος που δυνητικά θα προκύψει και με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση του συμφέροντος των συναδέλφων αλλά και των υπολοίπων πολιτών( π.χ ασθενείς και συνοδοί) άμεσα απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στο Δ.Σ της Τράπεζας Πειραιώς, επισημαίνοντας την λειτουργική σημασία του υποκαταστήματος στον χώρο του Νοσοκομείου καθώς και τα προβλήματα που θα προκύψουν από την εμμονή της Τράπεζας στην απόφαση της.
Στην επιστολή τονίζετε, σε όλους του τόνους, ότι το υποκατάστημα πρέπει να συνεχίσει να έχει φυσική έδρα το Νοσοκομείο και ότι κάθε άλλη απόφαση είναι αντίθετη με την εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των πολιτών που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του, μη σεβόμενη, αν μη τι άλλο, την οικονομική συνεργασία των εργαζομένων αλλά και του Νοσοκομείου με την Τράπεζα όλα αυτά τα χρόνια.
Με την ελπίδα ότι το ζήτημα θα επανεξεταστεί από το Δ.Σ του Τραπεζικού Ομίλου, καλούμε και όλους τους επίσημους φορείς του νοσοκομείου σε κοινή στάση ώστε να ανακληθεί η εν λόγω απόφαση, προς όφελος όλων, τόσο των εργαζομένων όσο και της Τράπεζας, αφού ενδεχόμενη αποχώρηση της θα προκαλέσει και αποχώρηση εργαζομένων από το πελατολόγιο της.

 

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή διαμαρτυρίας εδώ