Προσέφεραν αίμα & δώρο ζωής – Κίνηση αγάπης του Ράδιο 98.4

4.1.2018

Λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να σωθούν ανθρώπινες ζωές έδωσαν το πρωί όσοι έσπευσαν στη Λότζια στο πλαίσιο της αιμοδοσίας που διοργάνωσε το Ράδιο 98.4, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου και την υποστήριξη του Creta Interclinic. Από το πρωί μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, παρά τις αντίξοές καιρικές συνθήκες καθώς δε σταμάτησε στιγμή σχεδόν να βρέχει. Ωστόσο, ο κόσμος, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του 98.4 να προσφέρει ένα δώρο ζωής, όπως είναι το αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00, μισή ώρα αργότερα δηλαδή από το προγραμματισμένο καθώς υπήρχε προσέλευση. Μάλιστα, συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 30 μονάδες για τις ανάγκες του κέντρου αιμοδοσίας.

Η δύναμη της προσφοράς και οι ανάγκες σε αίμα είναι για την κάλυψη των αναγκών μας σε πρώτο πλάνο για την Μονάδα Αιμοδοσίας, όπως ο Διευθυντής της Κινητής Μονάδας Κώστας Διαφωνίδης  είπε στο Ράδιο 98,4.»Ζητούμενο είναι να εμφυσήσουμε σε όλο τον κόσμο το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς ακόμα και μέσα από τα σχολεία» πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *