Κάνεις αιμοτολογικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο και τις παίρνεις απο το σπίτι σου

2.4.2018

Με γνώμονα το όραμα και την αποστολή του Νοσοκομείου προς την κατεύθυνση της διαρκούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ταχύτερης & ασφαλέστερης εξυπηρέτησης του πολίτη χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και σπατάλη χρόνου, άλλη μια καινοτόμος υπηρεσία παράλληλα με τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης επίσκεψης, είναι διαθέσιμη στους πολίτες από το ΓΝΗ Βενιζέλειο.

Για πρώτη φορά σε ελληνικό νοσοκομείο καθίσταται δυνατή η παραλαβή αποτελεσμάτων βιοπαθολογικών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου από τον προσωπικό υπολογιστή του κάθε εξεταζόμενου με απόλυτη ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα, χωρίς την αναγκαιότητα παραμονής ή επιστροφής του στο νοσοκομείο. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας είναι:
α. Να έχετε καταγραφεί σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Κρήτη, ώστε να έχουν καταχωρηθεί το ΑΜΚΑ και το κινητό σας τηλέφωνο.
β. Να έχετε δίπλα σας το κινητό τηλέφωνο, του οποίο το νούμερο έχει καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.
γ. Να γνωρίζετε τον κωδικό περιστατικού μέσω του οποίου έγιναν οι εργαστηριακές εξετάσεις σας, ο οποίος σας έχει δοθεί κατά την επίσκεψη σας στο νοσοκομείο.

Με την καταχώρηση των παραπάνω στοιχείων μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου (πιστοποίηση χρήστη),αποστέλλεται στο κινητό σας τηλέφωνο sms, με τον κωδικό που απαιτείται για να «ξεκλειδώσει» και να καταστήσει διαθέσιμα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. Τα οφέλη είναι πολλαπλά τόσο για τον επισκέπτη (αποφυγή πολύωρων αναμονών, εκνευρισμού, άσκοπων μετακινήσεων), όσο και για το φορέα (εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων αλλά και υλικών με μειωμένες εκτυπώσεις).

ΠΡΟΣΟΧΗ: η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά ΜΟΝΟ τα αποτελέσματα εξωτερικών ασθενών και ΜΟΝΟ για τα κάτωθι εργαστήρια: ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ, ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ-ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΟΛΟΓΙΚΟ

Τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών, είναι επικυρωμένα, όπως καταχωρήθηκαν στο Πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας, πατήστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 61 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *