Συμμετοχή της Ένωσης Εργαζομένων στις κινητοποιήσεις για τους επικουρικούς

Μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου και επικουρικό προσωπικό του Νοσοκομείου παραυρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 16.11.2017 στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, στα πλαίσια κινητοποιήσεων όλων των πρωτοβάθμιων υγειονομικών σωματείων, πραγματοποιώντας στάση εργασίας και απο κοινού διαμαρτυρία στα γραφεία της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην προσφορά και το έργο του επικουρικού προσωπικού, τασσόμαστε στο πλευρό των εν λόγω υπαλλήλων, διεκδικώντας και πιέζοντας για την οριστική και δίκαιη επίλυση των αιτημάτων τους. Στα πλαίσια αυτά καλούμε κάθε αρμόδιο φορέα όπως ενεργήσει υπερ της οριστικής διευθέτησης του προβλήματος.

Με νομοτεχνικά τερτίπια και τροποποιήσεις των συμβάσεων δεν παρέχεται καμία ουσιαστική λύση αλλά επιτείνεται η κοροϊδία, η ομηρία και ο εγκλωβισμός τους.

Η Δημόσια Υγεία έχει ανάγκη απο ανθρώπινο δυναμικό, γεναία χρηματοδότηση, οριστικές και μόνιμες λύσεις. Οι ελαστικές μορφές εργασίας, που τείνουν να παγιωθούν, εκ του αποτελέσματος κρίνονται ανεπαρκείς και δυσανάλογες των τεράστιων λειτουργικών και οργανικών κενών που υπάρχουν.

 

Φωτογραφίες απο τη σελίδα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ.Νικολάου

(Visited 18 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *