Σεμινάριο Ανακουφιστικής Φροντίδας για επαγγελματίες της υγείας

Επιμορφωτικό σεμινάριο για νοσηλευτές, επαγγελματίες υγείας, φροντιστές και εθελοντές όλων των επαγγελμάτων οργανώνει ο Σύλλογος Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης για τέταρτη συνεχή φορά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τα μέλη του συλλόγου τονίζουν πως «η Ανακουφιστική Φροντίδα θεωρεί τον ασθενή ως μία ψυχοσωματική οντότητα και τον φροντίζει ολιστικά: ΣΩΜΑ – ΨΥΧΗ – ΝΟΥ».

Το σεμινάριο οργανώνεται με τα έξοδα του συλλόγου και «προσφέρει στους συμμετέχοντες  γνώσεις εισαγωγής στην φιλοσοφία της Ανακουφιστικής Φροντίδας  και πρακτική άσκηση, έτσι ώστε να πετύχουμε τον σκοπό μας, και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα  σε  ασθενείς με απειλητικό για τη ζωή νόσημα και στις οικογένειές τους».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του συλλόγου για την εγγραφή τους στο σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αρχές Απριλίου.

«Έλα μαζί μας σε αυτό το ταξίδι προσφοράς και αλληλεγγύης, γίνε μέλος της ομάδας μας και νιώσε την ικανοποίηση της προσφοράς και τη ζεστασιά ενός χαμόγελου που έκανες να ανθίσει στο πρόσωπο ενός ασθενή που βρέθηκες πλάι του και νοιάστηκες γι’ αυτόν και την οικογένεια του» αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου.

Μπορεί κανείς να επικοινωνεί με το σύλλογο Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10:00 – 14:00 στα τηλέφωνα: 2815 309708 / 6940 759100 στο emailinfo@palliativecare.gr καθώς επίσης και στο προφίλ του συλλόγου στο Facebook: «Ανακουφιστική Φροντίδα – Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς – CretanPalliativeCare».

ΠΑΤΡΙΣ

 

 

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *