Ένα όραμα μας που έγινε πραγματικότητα

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Φίλες και φίλοι του Βενιζέλειου -Πανάνειου Γ.Ν

Αγαπητοί ασθενείς μας και συνοδοί

Το Δ.Σ της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζέλειου -Πανάνειου Γ.Ν, με εξαιρετικά μεγάλη χαρά, συγκίνηση και περηφάνια, βρίσκεται στην  ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι ο Ξενώνας φιλοξενίας συνοδών ασθενών του Νοσοκομείου μας βρίσκεται πλέον στη διάθεση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Ένας στόχος και όραμα του  Δ.Σ της Ένωσης Εργαζομένων γίνεται πράξη και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς μπορούμε πλέον να καλύψουμε τις έκτακτες ανάγκες ανθρώπων, που η μοίρα τους οδήγησε μακρυά από τα σπίτια τους, για να σταθούν στο πλευρό των δικών τους ανθρώπων που χρήζουν μακροχρόνιας νοσηλείας στο Νοσοκομείο μας.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 , σε ένα κατάμεστο κηποθέατρο Μ. Καζαντζάκης, σε μια θεατρική βραδιά που οργανώσαμε ως Ένωση Εργαζομένων (εδώ),  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  κάναμε την αρχή και θέσαμε τη δημιουργία του Ξενώνα στις άμεσες προτεραιότητες της ΄’Ενωσης Εργαζομένων. Και σήμερα 21 Μαϊου 2019 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάλι μπορούμε να νοιώθουμε περήφανοι γιατί τα καταφέραμε.

Η Ένωση Εργαζομένων λοιπόν του Νοσοκομείου νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει ένας προς ένας όλους όσους συνέβαλαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην επίτευξη και υλοποίηση της πρωτοβουλίας μας.

Από την πρώτη στιγμή στο όλο εγχείρημα αρωγός στάθηκε η Διοίκηση του Βενιζέλειου – Πανάνειου Γ.Ν, όλοι οι θεσμικοί φορείς του Νοσοκομείου μας, οι συνάδελφοι που εργάστηκαν για την αποπεράτωση του Ξενώνα και όλοι οι απλοί πολίτες και φίλοι που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Εργαζομένων.

Καθοριστικής σημασίας επίσης για την αποπεράτωση του έργου ήταν η μεγάλη χρηματική δωρεά οικογένειας, η οποία επιθυμεί την ανωνυμία της και την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είμαστε περήφανοι γιατί τα καταφέραμε και ευελπιστούμε ο Ξενώνας Αριάδνη να επιτελέσει το σκοπό τον οποίο οραματιστήκαμε ως Ένωση Εργαζομένων Βενιζέλειου Γ.Ν.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 621 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *