Το «ευχαριστώ» στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τα υγιέστατα δίδυμα

Αγαπητό cretalive,

Ονομάζομαι Αριστέα Φανουράκη -Τσαφαντάκη και πρόσφατα έγινα για τρίτη φορά μητέρα . Στην τρίτη εγκυμοσύνη, χτύπησαν δυο καρδούλες στα σπλάχνα μου και με τη βοήθεια του Θεού και του γιατρού μου, τώρα κρατώ στην αγκαλιά μου, τα δίδυμα υγιέστατα κοριτσάκια μου.

Γέννησα στο Βενιζελειο νοσοκομείο του Ηρακλείου , και επειδή έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο τα στραβά και ανάποδα της δημόσιας υγείας , ένοιωσα την ανάγκη να πω δυο λόγια για το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής που αν και είναι λιγοστό και παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας που έχει καθημερινά , με φρόντισαν με χαμόγελο και κυρίως με αντιμετώπισαν με ευγένεια, ανθρωπιά και σεβασμό

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κατ αρχην στον γιατρό μου τον κ Ευθύμιο Δημοσθένους ο οποίος με βοήθησε να φέρω στον κόσμο τα δίδυμα με φυσιολογικό τοκετό ! -κάτι που σήμερα δεν συνηθίζεται- .Η γνώση του πολύτιμη. Το ήθος του υποδειγματικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαίες μου για την αμέριστη στήριξη τους καθώς και στο υπόλοιπο προσωπικό της κλινικής με την ευχή, να έχουν δύναμη και κουράγιο ώστε να εκπληρώνουν το έργο τους .

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Με εκτίμηση

Αριστέα Φανουράκη –Τσαφαντάκη

 

 

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *