Δελτίο τύπου για τον εμπαιγμό του προσωπικού μας

Όσο διακριτικοί και αν επιλέξαμε να είμαστε κατά την προεκλογική περίοδο, δυστυχώς τα γεγονότα δεν μας αφήνουν να μην εκφράσουμε την αγανάκτηση και την απογοήτευση μας, καθώς καθημερινά γνωστοποιούνται αποφάσεις και πρακτικές εκ μέρους της κυβέρνησης, οι οποίες κάθε άλλο παρά ευνοούν την ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη, εις βάρος για μια ακόμη φορά του υγειονομικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα με ιδιαίτερη δυσαρέσκεια διαβάζουμε οτι με αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, δεσμεύονται από τον κρατικό προϋπολογισμό ποσά συνολικού ύψους 48.200 ευρώ για να καταβληθούν οι υπερωρίες ολόκληρου του μηνός Ιουλίου σε απασχολούμενους του Μαξίμου και συγκεκριμένα σ’ αυτούς που είναι στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού και στα πολιτικά γραφεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, του υπουργού Επικρατείας και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ .

Δυστυχώς όμως για μας και το προσωπικό μας, και μετά απο τις συνεχείς οχλήσεις μας( επιστολές, προσωπικές επαφές, ανακοινώσεις) για τα δίκαια αιτήματα μας, η καταβολή των δεδουλευμένων παρελθόντων ετών( νυχτερινά, αργίες, εξαιρέσιμα, τα οποία αδίκως κόπηκαν στο προσωπικό μας τα έτη 2012-2013, ακόμη παραμένουν απλήρωτα.

Παρά τις όποιες δεσμεύσεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και της Διοίκησης του Νοσοκομείου,οτι θα πιέσει προς επίλυση του προβλήματος,  εδώ και 4 χρόνια δυστυχώς για το προσωπικό μας αλλά και την αξιοπιστία των Ιεραρχίας του Υπουργείου Υγείας, δεν υπήρξε η πολιτική βούληση να δικαιωθούν οι δικαιούχοι συνάδελφοι.

Για το προσωπικό λοιπόν που κράτησε το σύστημα Υγείας όρθιο, εν μέσω εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών, δεν υπάρχουν ούτε πολιτική βούληση ούτε χρήματα.

Απεναντίας υπάρχουν διαθέσιμα για πολλές άλλες περιπτώσεις.

Ειλικρινά λυπούμαστε πολύ για τον εμπαιγμό και την μη αναγνώριση της προσφοράς του προσωπικού μας τόσο απο το Υπουργείο Υγείας, όσο και απο την Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης αλλά και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

 

 

(Visited 604 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *