Συμμετοχή της δερματολόγου κας Ιωαννίδου στο 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης,

Μετά την πανθομολογούμενα τεράστια επιτυχία του 5ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Δερματοσκόπησης που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, ήταν αναμενόμενο να υπάρχει μια περισυλλογή σχετικά με το περιεχόμενο και το είδος των επόμενων επιστημονικών εκδηλώσεών μας: Η ανεπανάληπτη δόξα του Παγκόσμιου θα «σκέπαζε» οιαδήποτε ικανότατη προσπάθειά μας, τουλάχιστον  για το εγγύς μέλλον.

Η πρώτη επιλογή για να αποφύγουμε αυτό τον σκόπελο ήταν η μετακίνηση του Συνεδρίου μας εκτός των συνήθων Αστικών Κέντρων. Προτιμήθηκε σε αυτή τη χρονική στιγμή η Κρήτη. Όσον αφορά στο περιεχόμενο του Συνεδρίου, δόθηκε προτεραιότητα στην Τριχοσκόπηση και σε καθημερινά  προβλήματα που συναντούμε στα Ιατρεία μας. Οι ξένοι καλεσμένοι μας και οι Δάσκαλοι της Κρήτης και από άλλα Κέντρα της Χώρας, θα συζητήσουν μαζί μας τα θέματα αυτά. Στο «Αλφαβητάρι» της Δερματοσκόπησης την Πέμπτη, δεν έχουν θέση μόνον οι Νέοι Δερματολόγοι αλλά όλοι μας, διότι θα υπάρχει επικαιροποίηση των πλέον πρόσφατων δεδομένων στο διαγνωστικό και προγνωστικό τμήμα του Καρκίνου του δέρματος, μελανωματικού και μη, και του συνόλου σχεδόν των παθήσεων του δέρματος. Η συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής θα δώσει λύσεις στα προβλήματα αντιμετώπισης των όγκων, το απόγευμα της 1ης ημέρας του Συνεδρίου, στη διάρκεια της οποίας προβλέπονται ευχάριστες εκπλήξεις όπως π.χ. η virtual ξενάγηση στο μουσείο του Ηρακλείου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να αποδοθούν στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης, και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό της κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους συναδέλφους της Κρήτης που μεσολάβησαν, για την οικονομική επιχορήγηση του Συνεδρίου  μας.

Λόγω των επικείμενων Εθνικών εκλογών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, το Συνέδριο θα λήξει το βράδυ του Σαββάτου 6/7. Για την  κάλυψη του επιστημονικού προγράμματος παρατείνεται η διάρκεια των καθημερινών επιστημονικών εργασιών του.

Στις 6/7/2019, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθούν και οι Εκλογές  της ΕΛΕΔΕ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. που θα αναλάβει το έργο της από 01/01/2020.

Σε αυτά τα πλαίσια και με ιδιαίτερη χαρά, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΛ.Ε.ΔΕ. που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Aquila Atlantis στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 4-6 Ιουλίου 2019. Η δική σας εμπειρία, προτροπή και ΠΑΡΟΥΣΙΑ είναι η κινητήρια δύναμη της Εταιρείας μας.

Για το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης,

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Χαϊδεμένος

Για το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε  ΕΔΩ

Για την online εγγραφή σας στο Συνέδριο πατήστε ΕΔΩ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.Ε.ΔΕ.

Για την προ-εγγραφή σας στην Εκδήλωση ως μέλος της ΕΛ.Ε.ΔΕ., παρακαλούμε σημειώστε ότι πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής σας την ΕΛ.Ε.ΔΕ. (φόρμα εγγραφής & τραπεζική κατάθεση) έως στις 15/06/2019. 

Σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην ΕΛ.Ε.ΔΕ. μετά τις 15/06/2019 και επιθυμείτε να εγγραφείτε στην Εκδήλωση κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της (με κόστος εγγραφής μέλους της Ε.ΛΕ.ΔΕ.) είναι απαραίτητο να προσκομίσετε στη Γραμματεία τη φόρμα εγγραφής σας στην ΕΛ.Ε.ΔΕ., καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι δυνατόν να διασταυρωθούν τα στοιχεία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

 

 

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *