2 βραβεία Healthcare Business Awards 2019 για το Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο»

Δύο ασημένια βραβεία (Silver) στην κατηγορία «e-Health» απέσπασε το Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» στο φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό Healthcare Business Awards που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύοντας την πρωτοβουλία, τις βέλτιστες πρακτικές, την επιχειρηματική αριστεία και ηθική σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στην Παιανία Αττικής.

Συγκεκριμένα το Γ.Ν. «Βενιζέλειο» τιμήθηκε για την πρωτοποριακή ηλεκτρονική «κυψέλη γνώσης» elearning.venizeleio.gr που δημιουργήθηκε στοχεύοντας στην ανάδειξη του επιστημονικού και εκπαιδευτικού έργου στη βάση ενός σύγχρονου mobile περιβάλλοντος. Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο συνεχιζόμενης κατάρτισης για κάθε ενδιαφερόμενο, το οποίο συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την οργάνωση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, την ανάγκη για μείωση του λειτουργικού κόστους, τις περιορισμένες υποδομές, τον εκμηδενισμό της απόστασης αλλά και την προώθηση της ηλεκτρονικής κουλτούρας. Πρόκειται επομένως για ένα ηλεκτρονικό αποθετήριο που αφορά την εκπαίδευση, την ενημέρωση και τη διάδοση της γνώσης, έχοντας ως στόχο να βοηθά τον επαγγελματία υγείας σε διαρκή βάση να συμβαδίζει με τις τάσεις, να αναβαθμίζει το επίπεδο και τις υπηρεσίες του και να ενστερνίζεται στο έπακρον την έννοια της ποιότητας.

Το δεύτερο βραβείο με τίτλο «το απόλυτο document management εργαλείο με routing διαδικασίες» αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης εγγράφων και ροών εργασιών που χρησιμοποιεί το Νοσοκομείο μας, το οποίο είναι βασισμένο στην υιοθέτηση της ηλεκτρονικής υπογραφής (e-signing) και στην ενοποιημένη λογική του τρόπου, του εύρους και του είδους των λειτουργιών. Ακολουθεί δρομολογημένες ηλεκτρονικές διαδικασίες για τη διαχείριση και διακίνηση εγγράφων μειώνοντας τη γραφειοκρατία σε όλες τις διοικητικές ενέργειες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την απόδοση, λόγου της μετάβασης σε συνθήκες ενός paperless περιβάλλοντος, της καλύτερης οργάνωσης στη διαχείριση και διακίνηση εγγράφων και της τήρησης ηλεκτρονικών φακέλων, συμβαδίζοντας ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα του Νοσοκομείου αλλά και με τον κανονισμό περί προσωπικών δεδομένων (GDPR).

 

 

 

 

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *