Σημαντική διάκριση για το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Άλλη μια σημαντική διάκριση για το τμήμα Φυσικοθεραπείας του νοσοκομείου, το οποίο με το υψηλό επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του, αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το status του τμήματος αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. Πρόκειται για την επιτυχημένη, για πρώτη φορά σε δημόσιο νοσοκομείο, με πολλά εύσημα και καινοτομίες, πιστοποίηση κατά το διεθνές πρότυπο ISO9001:2015 για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε νοσηλευόμενους και εξωτερικούς ασθενείς, αλλά και την πιστοποίηση του κατά το διεθνές επίσης πρότυπο ΕΝ 15224:2017, εξειδικευμένο για υπηρεσίες υγείας. Οι συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, είναι πολύ σημαντικές,αφενός γιατί εξειδικεύονται στην υγεία και αφετέρου γιατί αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η πρόσθετη απαίτηση του ΕΛΟΤ EN15224:2017 αφορά τον εντοπισμό και διαχείριση των κλινικών κινδύνων από όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο δυνατόν, τις ανεπιθύμητες ενέργειες και αυξάνοντας τα θετικά αποτελέσματα για τους ασθενείς.

Η πορεία του εγχειρήματος ξεκίνησε περίπου πριν από 1,5 χρόνο, αποτελεί προϊόν ομαδικής και αδιάκοπης προσπάθειας και εργασίας από το προσωπικό του τμήματος, εποικοδομητικής συνεργασίας με όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου και θερμής, έμπρακτης υποστήριξης από τη Διοίκηση. Η εισαγωγή καινοτομιών για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του τμήματος, η συνεχής εκπαίδευση του συνόλου του προσωπικού, η άμεση ανταπόκριση των τεχνικών και βιοιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, αποτέλεσαν στοιχεία-κλειδιά για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του τμήματος και ιδιαίτερα στην υπεύθυνη κα Παντουβάκη Άννα που με επιμονή και υπομονή οδήγησε, και ως υπεύθυνη ποιότητας. το τμήμα σε αυτή τη διάκριση. Συγχαρητήρια επίσης σε όλες τις υπηρεσίες που υποστήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν την προσπάθεια του τμήματος, το προσωπικό της Τεχνικής υπηρεσίας, το Γραφείο Ποιότητας, τους θεράποντες συνεργαζόμενους ιατρούς, τη Διεύθυνση της Ιατρικής Υπηρεσίας, την Προϊσταμένη Παραϊατρικών επαγγελμάτων κα Κρητσωτακη, όλες τις Διοικητικές υπηρεσίες που εμπλέκονται στη λειτουργία του τμήματος, από τις διαχειρίσεις και τις προμήθειες μέχρι την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση ασθενών στο γραφείο κίνησης, την Πληροφορική για την υποστήριξη των εφαρμογών που χρησιμοποιεί το τμήμα και τέλος στη Διοίκηση για την υποστήριξη και ικανοποίηση των αιτημάτων του τμήματος για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *