Νοσηλεύτρια δώρισε το μισό μισθό της στο Βενιζέλειο για μέτρα ατομικής προστασίας

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου η ασφάλεια των εργαζομενών στο χώρο της υγείας τίθεται στο επίκεντρο, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μόνο περήφανοι μπορούν να νοιώθουμε για την πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης απο μια συνάδελφο μας Νοσηλεύτρια.

Την ίδια ώρα λοιπόν που οι δωρεές απο μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους προς το ΕΣΥ γίνονται πρωτοσέλιδα σε όλα τα ΜΜΕ, η εν λόγω νοσηλευτρια αντιλαμβανόμενη της κρισημότητα της κατάστασης αλλά και την αναγκαιότητα να προστατευτούν οι συνάδελφοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, δώρισε στο Νοσοκομείο και τους συναδέλφους  Μέτρα Ατομικής Προστασίας, τα οποία προμηθεύτηκε η ίδια, αξίας ίσης με το μισό μισθό της.

Η αξιέπαινη Νοσηλεύτρια μάλιστα απαίτησε να μην μαθευτεί ούτε η κίνηση της και φυσικά ούτε το όνομα της, ωστόσο οι λιγοστοί συνάδελφοι της που γνωρίζουν για την κίνηση της αυτή, θέλησαν να την ευχαριστήσουν δημόσια, εξάρωντας το ήθος , την αξιοπρέπεια και την συναδελφικότητα της συγκεκριμένης ΚΥΡΙΑΣ.

Όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι……..

Ενα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στη συνάδελφο ειναι το ελάχιστο  μπρόστα στο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 59 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *