Το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ των παιδιών σε όλους εμας

Είναι στιγμές, που οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, πτοούν το ηθικό, εξαντλούν το σώμα, αδειάζουν την ψυχή και οι δυνάμεις σιγά σιγά εγκαταλείπουν την φιλότιμη διάθεση να σταθούμε όρθιοι σε όλο αυτο που πρωτόγνωρα αντιμετωπίζουμε..

Και κεί που νοιώθεις εξαντλημένος απο την πίεση δυο ολόκληρων μηνών, έρχεται ένα e-mail να σου υπενθυμίσει το ρόλο σου, να σου δώσει δύναμη, να αναπτερώσει το ηθικό σου, να αντλήσει απο μέσα σου όλες τις δυνάμεις που δεν γνώριζες και να σε κάνει να τα αφήσεις όλα πίσω και να συνεχίσεις να παλεύεις….

Γιατί κάποιοι ακόμη πιστεύουν σε σένα, στον κάθε ένα απο εμας, και σε αυτο που έχουμε ιερό χρέος και καθήκον να κάνουμε.

Και όλα αυτά γίνονται ακόμη πιο επιτακτικά όταν προέρχονται απο μικρά παιδιά, τα οποία με την παιδική τους αθωότητα, σου στέλνουν την αγάπη τους, της ευγνωμοσύνη τους και το μήνυμα της ελπίδας οτι όλο αυτο που ζούμε θα τελειώσει και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές.

Τα παιδιά λοιπόν του 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, μας έστειλαν, με τις ζωγραφιές τους, την αγάπη τους, ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ και τη δύναμη να είμαστε εκεί για τους ίδιους αλλά και όσους πιστεύουν σε μας και μας εμπιστεύονται, για όλον τον κόσμο…

Και μείς δεν έχουμε παρά να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να μην τους διαψεύσουμε.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την κίνηση τους αυτή, με την δέσμευση οτι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, οπως πάντα άλλωστε, για να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της αγάπης τους

Οι ζωγραφιές σε καλύτερη ανάλυση ( ppt)

 

 

 

 

(Visited 298 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *