Έκτακτη Γενική Συνέλευση του προσωπικού

Η Ένωση Εργαζομένων του Νοσοκομείου με ιδιαίτερη δυσαρέσκεια ενημερώθηκε επίσημα απο την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης για την υπό σύσταση νέου κοινού υπηρεσιακού Συμβουλίου των δύο Νοσοκομείων ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ – ΠΑΓΝΗ, με έδρα το ΠΑΓΝΗ.

Μετά απο τόσες λοιπόν προσπάθειες για τη διοικητική αποσύνδεση των δύο Νοσοκομείων, που εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε τροχοπέδη για το Βενιζέλειο, βρισκόμαστε ξανά μπροστά σε αποφάσεις που κάθε άλλο παρά ευοίωνες είναι για το μέλλον του Νοσοκομείου και του προσωπικού μας.

Και όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή που την Παρασκευή 3/7/2020 κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο, παρουσία και της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ,  ο ίδιος όταν του τέθηκε το πρόβλημα από την Ε.Ε.Β φάνηκε ιδιαίτερα καθησυχαστικός λέγοντας επι λέξη οτι ΄» ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ». Δυστυχώς 4 μέρες μετά η πραγματικότητα διαψεύδει τόσο τον ίδιο τον Υπουργό όσο και την Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ , εγείροντας έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία αλλά και σοβαρά ερωτηματικά τόσο για τον εμπαιγμό του Υπουργού όσο και για το Διοικητικό μέλλον του Νοσοκομείου, για το οποίο εδώ και χρόνια όλοι μαζί παλέψαμε για την Διοικητική του αποσύνδεση από το ΠΑΓΝΗ.

Η Ε.Ε.Β λοιπόν διαισθανόμενη της σοβαρότητα του θέματος, καλεί την Διοίκηση του Νοσοκομείου, τα θεσμικά όργανα και όλο το προσωπικό σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 10/7/2020 και ώρα 9:00 π.μ, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας,  στη κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου (μπροστά από το Γραφείο του πολίτη).

Η παρουσία όλων μας κρίνεται εξαιρετικά απαραίτητη.

 

 

(Visited 568 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *