M.Bιτώρος: Αξιόλογο το νέο κτίριο ΑΛΛΑ…….

Με επιστολή του προς την Ένωση Εργαζομένων (η οποία επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί) ο συνάδελφος κ Μανώλης Βιτώρος εκφράζει τις ενστάσεις και τις ανησυχίες του για την χωροταξική κατανομή του νέου κτιρίου του Νοσοκομείου, καθώς ένα από τα νευραλγικά τμήματα του Νοσοκομείου, το τμήμα Διαχείρισης Υλικού λειτουργεί σε ασφυκτικά στενό χώρο, γεγονός που προκαλεί πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.

Η επιστολή του κ Βιτώρου:

Δεν λέω καλό και άξιο το έργο όσων ενεπλάκησαν στο έργο του νέου κτηρίου στο Νοσοκομείο μας αλλά.

Ελέγχτηκαν οι χρήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες;

Έγινε επικαιροποίηση της πεπαλαιωμένης αρχικής μελέτης;

Έγινε σωστή κατανομή χώρων με βάση την πραγματική ανάγκη των χρηστών;

Σαφέστατα όχι και αυτό δημιουργεί ήδη προβλήματα, διότι η Διαχείριση υλικού(σε αντίθεση με άλλα τμήματα) ένα από τα ποιο νευραλγικά τμήματα του Νοσοκομείου καλείται να λειτουργήσει σε 260 m2 έναντι των 700 περίπου που χρειάζονται, χωρίς θέσεις εργασίας (χρειάζονται έξη) όμορες με τις αποθήκες και χωρίς στέγαστρο στο χώρο εκφόρτωσης .

Ένα πρόβλημα που ακολουθεί χρόνια τώρα τις διαχειρίσεις, συνεχίζει να είναι δυσεπίλυτο.

Μανώλης Βιτώρος

 

 

(Visited 458 times, 2 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *