Μήνυμα της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου για την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα του παγκόσμιου εορτασμού της γυναίκας, μια ημέρα αφιερωμένη στην προσωπικότητα και τους αγώνες της . Η «Ημέρα της Γυναίκας», αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως συζύγου, μάνας, εργαζόμενης, ενεργού μέλους της κοινωνίας μας, αλλά και της προσφοράς της στο θεσμό της οικογένειας. Η μέρα αυτή είναι επέτειος – σύμβολο των αγώνων, των θυσιών, αλλά και των κατακτήσεων όλων των γυναικών του κόσμου.
Ο φετινός εορτασμός, σχεδόν ένα χρόνο από την έναρξη της πανδημίας, βρίσκει τις γυναίκες .στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του covid-19.

Σήμερα μέσα από την κρίση της πανδημίας, τα προβλήματα και τις ανισότητες, παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία να γίνει το μεγάλο βήμα για την επίλυση προβλημάτων που μέχρι χθες έμοιαζαν άλυτα. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι η ισότητα δεν είναι θέμα των γυναικών αλλά ολόκληρης της κοινωνίας.

Οι γυναίκες θα πρέπει να συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μετά την πανδημία, στο επίκεντρο ενός εθνικού σχεδίου για την ανάκαμψη της οικονομίας και την πρόοδο της κοινωνίας.

                                                                      Σας ευχαριστούμε  για την προσφορά σας !!!!!!

(Visited 620 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *