Συνάντηση του Προέδρου Γ.Χονδροζουμάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ Π.Πολάκη για τα προβλήματα στο Βενιζέλειο

Συνάντηση εφ’όλης της ύλης για τα τρέχοντα ζητήματα του Νοσοκομείου είχε σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 πμ ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Βενιζελείου, κος Γ.Χονδροζουμάκης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Παύλο Πολάκη, παρουσία του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη και του εκπροσώπου των επικουρικών υπαλλήλων του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Φλυτζανή.

Ως κύριο θέμα συζήτησης απο τον Σύλλογο τέθηκε ο διαχωρισμός των δύο Νοσοκομείων, θέμα για το οποίο ο Πρόεδρος έλαβε την διαβεβαίωση του Υφυπουργού οτι ο διαχωρισμός είναι δεδομένος και θα οριστικοποιηθεί με δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ μέχρι τέλος Ιουνίου.

Επίσης ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για την ανανέωση των συμβάσεων των επικουρικών υπαλλήλων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου παράθεσε στον Υφυπουργό τα προβλήματα του Νοσοκομείου και ζήτησε απο τον ίδιο να δοθούν άμεσες λύσεις τονίζοντας του οτι η κατάσταση στο Βενιζέλειο είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση να οδηγούν το Νοσοκομείο σε κατάρρευση, το προσωπικό σε εξαθλίωση και την παροχή υπηρεσιών Υγείας στο κόκκινο.

Ο κ.Χονδροζουμάκης τόνισε στον Υφυπουργό ότι σε πολλές περιπτώσεις το Νοσοκομείο εξακολουθεί να λειτουργεί ποιοτικά χάρη στην αυτοθυσία και την αυταπάρνηση των υπαλλήλων του και πως αν δεν δοθούν άμεσες λύσεις πολύ σύντομα η κατάσταση θα είναι δίχως γυρισμό.

Λεπτομερής ενημέρωση  για το αποτέλεσμα των επαφών του Συλλόγου στο Υπουργείο Υγείας θα υπάρξει με την επιστροφή του Προέδρου απο την Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *