Συγκέντρωση – Συναυλία για την Υγεία χθές 10.7.2018

11.7.2018

Συγκέντρωση -Συναυλία για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας πραγματοποιήθηκε χθές Τρίτη 10.7.2018 στην πλατεία Ελευθερίας, υπο την διοργάνωση όλων των Σωματείων Εργαζομένων στα νοσοκομεία του Νησιού.

Την συγκέντρωση χαιρέτισαν όλοι οι πρόεδροι των Σωματείων, καταγγέλωντας τις εφαρμοζόμενες πολιτικές στο χώρο της Υγείας και τονίζοντας την ανάγκη άμεσων θεσμικών αλλαγών, προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και άμεσης αύξησης της χρηματοδότησης, σε μια προσπάθεια να αντιστραφούν οι όροι της παρακμής και της καταστρατήγησης των εργασιακών δικαιωμάτων.

Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας είναι πολλά και οι επικοκοινωνιακές κορόνες περί σταθεροποίησης του συστήματος, κάθε άλλο παρά βάσιμες είναι, καθώς η καθημερινότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς τις καταρρίπτει μια προς μια.

 

Σ’αυτή την προσπάθεια τα Σωματεία Εργαζομένων καλούν και όλο τον κόσμο να συστρατυτεί στον κοινό αγώνα για ένα αξιοπρεπές σύστημα υγείας, που θα σέβεται και θα καλύπτει καθολικά τις ανάγκες των πολίτών, αλλά ταυτόχρονα θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς, ασφαλείς και δίκαιες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *