Νέες Πιστοποιήσεις λειτουργίας τμημάτων και υπηρεσιών του Νοσοκομείου ΓΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ κατά το πρότυπο ISO 9001:2015

Oλοκληρώθηκε η πιστοποίηση λειτουργίας του Κέντρου Αίματος, των τμημάτων της Διοικητικής, Τεχνικής Υπηρεσίας, Φαρμακείου και Αυτοτελών, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO9001:2015. Η πιστοποίηση αυτή συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η συμμετοχή του προσωπικού ήταν καθοριστική για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, παρά τις αντιξοότητες λόγω της πυρκαγιάς.

Τα τμήματα που πιστοποιήθηκαν είναι:

  1. Το Κέντρο Αίματος και όλα τα τμήματα του (ανοσοαιματολογίας, πρόληψης μεσογειακής αναιμίας, ιολογικού ελέγχου ασθενών και μονάδων, ελέγχου πήξης και αιμόστασης)
  2. Όλα τα τμήματα της Διοικητικής υπηρεσίας (Τμήμα Κίνησης ασθενών, Τμήμα Διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεις, Λογιστήριο, Μισθοδοσία, τμήμα Γραμματείας, Ολοήμερη λειτουργία),
  3. Το Φαρμακείο,
  4. Όλα τα Τμήματα της Τεχνικής υπηρεσίας (Τεχνικό τμήμα και τμήμα Βιοϊατρικής τεχνολογίας),
  5. Το Αυτοτελές τμήμα Πληροφορικής,
  6. Το Γραφείο Ποιότητας,
  7. Το Γραφείο Προστασίας δικαιωμάτων Ληπτών υπηρεσιών υγείας,

Επίσης για το ίδιο πρότυπο  πιστοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη τριετία το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

Παρά τις αντιξοότητες και τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το Νοσοκομείο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, χάρη στον επαγγελματισμό, το φιλότιμο και την αγάπη του προσωπικού του.

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους

 

 

 

(Visited 49 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *